For han er MANN…!!

by

Destinasjon: Haugesund

Vi startet dagen med å forsikre oss for N’te gang at Maria IKKE skulle delta på Vinderlyd konserten i Bergen. Vi fant ingen Maria, men stiftet nytt bekjentskap med tre knakanes kjekke karer fra henholdsvis Norge og England. Snakker selvsagt om en guttegjeng som kaller seg for A1. Vi fikk snakket litt med dem, og fikk beskjed av Christian Ingebrigtsen at vi måtte hilse masse til Hennes & Mauritz når vi traff ham (Hans Marius), selv om han og de andre guttene var skuffet over vår vekkprioritering av Vinterlydkonsert.

To fornøyde MariaExpressen jenter satte seg på Nor-Way bussen og var omsider på vei til Haugesund. De tre timene på bussen gikk kjapt unna og plutselig befant vi oss på en forlatt rutebil stasjon med null peiling på hvilken vei vi skulle ta. Traff en «innfødt» Haugesunder som pekte oss i riktig retning, men vi ble sjarmert av en hingst på vår vei så måtte stoppe opp å ta bilde.

Vår nye kompis

Etter 20 minutters roting rundt i Sentrum (og etter å fornærmet Haugesund Taxi med å spørre om hvor Sentrum var, i og med at vi faktisk stod I SENTRUM når vi spurte)  kom vi endelig til Hotellet. Sant skal sies, dette hotellet er helt utrolig. DEN koselige «gamle» mannen i resepsjonen ønsket oss velkommen og vi fant rommet vårt. Et av de koseligste hotellene vi har vært på, og vi har vært på en del.

Tiden gikk fort fra vi ankom Haugesund og klokken ble 20:00. Klart for musikalen «I love you, du er perfekt, men…» med Hans Marius i spissen. Vi kom inn på et rom på størrelsen med et lite klasserom, med ca 60 stoler. Som att på til stod VELDIG nærmt scenen. I og med at vi hadde hørt rykter på forhånd at Hans Marius hadde en strippescene, plasserte vi oss selv på andre rad. Var unummererte plasser, heldigvis. På scenen stod der en fiolinist (nei, ikke Rybak) som var ganske skummel. Greit, hun spilte «Hold On Be Strong» innimellom noen andre strofer av kjærlighetssanger. Hun klarte jobben sin med å «freake» publikum litt før forestilling, og var veldig flink. Etter å ha blitt litt satt ut av en litt nærgående fiolinist, kom det fire FAN-FREAKIN’-TASTISKE skuespillere på scenen. Vi var bergtatt fra start til slutt! De lekne skuespillerne som var helt sinnsykt bra på dialekter, geleidet oss igjennom dating, ekteskap, foreldrerollen, singellivet og forspill til en het aften med drøssevis av talent, humor og sjarm. Dette var da en datingmusikal satt litt på spissen. Hans Marius hadde en scene som bergenser, der han virkelig klarte å imponere oss to bergensere med dialekten. Her var det skuespill på høyt plan. Vi har egentlig ikke ord til å beskrive denne forestillingen, synes alle burde sett den, dessverre var dette siste helgen. Vi er utrolig glade for at vi fikk den med oss, det er noe av det beste vi har sett Hans Marius i – og det begynner å bli en del nå. Gleder oss til å følge karrieren til Hans Marius videre, vi tror det er mye spennende i vente. Ønsker han i alle fall alt godt.

Etter endt forestilling var vi så heldig at vi fikk pratet med Hans Marius, det virket som han var glad for å se oss, der han tok trappen i to steg for å komme oss i møte. Vi var selvsagt glad for å se han. Ved stengetid fikk vi en liten tour backstage før vi avsluttet praten utendørs i frisk luft før vi tok farvel og knipset et par bilder.

To veldig fornøyde sjeler klikk-klakket seg tilbake til hotellet, der vi nøt godt av filmbiblioteket deres før vi tok kvelden (natten).

Og forresten Hans Marius, Regninger er regninger baklengs som forlengs * intern *

Kjøp «Extra Mile» her.

– MariaExpressen (HansMariusPrinsessene)

Reklamer

Én kommentar to “For han er MANN…!!”

  1. Jeanette Says:

    Høres ut som en vellykket tur! Fine bilder 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: