…Norway VS Sweden…

by

Vi har våre svenske venner som skriver Schlagerbloggen, og vi i MariaExpressen synes svensker er herlige. Ikke minst fordi de har trykket Maria Haukaas Storeng’en vår til sitt bryst, noe Maria virkelig fortjener. Det svenskene virkelig skal ha, er at de til tider har seriøst MYE bedre show når det kommer til Melodifestivalen. Hvorfor skal vi nordmenn alltid være så trauste? Her inviterer søren meg svenskene våre norske fantastiske artister, til å opptre med de svenske flotte artistene i et og samme show. Mens vi norske må holde på den trauste Alexander Rybak og fela liksom. Eller ha pauseinnslag av fjorårets vinner… tenk neste år må vi som ikke likte «My Heart Is Yours» (blåser egentlig i om det er skrevet riktig) lide oss igjennom opptredenen som pauseinnslag i MGP finalen 2011. Har allerede planlagt do-pause inni der, og bruke tiden på å suse rundt i Spektrumsgangene de 3 minuttene sangen varer og komme inn til vinneren blir kåret.

I år skal de ha for at de slo til med et helt spesielt show av og med Ingrid Bjørnov, men det var vel kun fordi MGP fyllte 50 år. Neste år vil vi ha noe i den duren, for det var helt strålende. Kunne spart oss for Mr.Rybak og fela, men Ingrid var helt unik.

Nesten som vi gruer oss til hva pauseinnslaget i Eurovision Song Contest på norsk landjord blir, om det ikke er i Ingrid Bjørnov-gaten, nei da skrur vi av NRK og ser en film. Noe må vi få valuta igjen for av lisenspengene. Hank inn Ingrid Bjørnov til å snekre sammen noe like spektakulert som i finalen 2010, eller få Jahn Teigen Medley som i 2008 (det året kunne vi spart oss for Guri Schancke). Eller, gjør noe som svenskene gjorde:

Eller for den saks skyld, få Maria Haukaas Storeng, Bettan, Hanne Krogh, Ingrid Bjørnov og Jahn Teigen i ett show, da er vi garantert klistret til skjermen den kvelden. Siden ESC billettene er så himla dyre.

Nei Norge, få litt mere swing på sakene. Lær av svenskene, de kan det!

-MariaExpressen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: