Maria & Måns

by

I dag har Maria og Måns startet promotering av singelen Precious To Me. MariaExpressen har forelsket seg helt i både sangen og duettpartneren til Maria. Precious To Me som vi likte utrolig godt fra første avspilling klarer på forunderlig vis å fortsette å vokse og vokse for hver gang vi hører den – dette er bra saker altså!

Måns uttalte i et intervju med Nitimen i dag at han har lyst å slå gjennom i Norge, og det er vi klar for, så det er bare å komme Måns! Vi krysser fingrene for at Maria og Måns kan holde noen konserter i sommer og spre godstemning med Precious To Me!

Side2 intervjuet også disse to herlige menneskene i dag, og har tatt fine bilder av dem (se link), men når vi leste dette:

Måns Zelmerlöv visste godt hvem Maria Haukaas Storeng var etter låten «My Heart Is Strong» og deltakelsen i Eurovision Song Contest.

da kunne vi ikke annet enn le, her må vel Side2 ha blitt litt forvirret?! Nå er ikke vi de mest objektive i denne sammenheng, men Hold On Be Strong er jo mye finere enn My Heart Is Yours, og ikke ligner de noe særlig heller.

~Anne-Birthe

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Følg min blogg med bloglovin


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: