Mercy…

by

Hadde det ikke vært for mitt fantastiske med-ME-medlem Anne-Birthe hadde jeg vært rimelig dårlig oppdatert på Maria ting for tiden. Fikk DENNE linken av henne i dag med en beskjed om å bare se. Det var da Maria og Alexander (spy) Rybak som har vært gjester i den svenske utgaven av Beat for Beat- Tone for tone, nemlig Så ska det låta. De «kjempet» i musikkens krig mot to svensker, og vi visste jo allerede at dette kom i allefall Maria til å klare. Jammen santen halte hun nesten ene og alene seieren til  Norge i havn. Her sier vi hvordan programmet ender ja, for her råder stolthet blandt MariaExpressen. Kunne klart oss uten han duden med fela si da, men nå var nå han der og vi kunne ikke gjøre noe med det. Maria synger fantastisk og tårene mine strømmet under «Gabriellas Sang» fra «Så som i himmelen». VAKKERT, VAKKERT!

Gabriellas sang

Gabriellas sang

Maria strålte gjennom skjermen som alltid og var like ivrig med å være først til å synge. Det mangler ikke konkurranse innstingt på denne damen nei.

En konsentrert Maria og en rimelig lost Alexander

MÅ bare nevne at Maria hadde på seg noen sinnsykt høyre hæler, som jeg bare misunner henne at hun kan te seg på.

Maria & Shirley

Og under denne duetten gikk det ganske hett for seg. To damer med høye sko og litt temperamang, satte spor fra seg i et TV-studio. Ulykken var ikke Marias feil, men hennes motstander Shirley sin feil… tenk å sette hælene sine ned i et glass gulv slik at det blir slik:

se der ringen er rundt

Dette programmet MÅ sees. Om man liker Rybak eller ei, så er dette en episode med svensk TV man bare MÅ se. Vi er stolte over at Maria er så populær hos söta bror, så vi heier på svenskene angående å få øyne opp for en artist Norge dessverre gjemmer alt for mye på. Maria er jo best, alle vet jo det!

*Veronica*

Reklamer

2 kommentar to “Mercy…”

  1. Jeanette Says:

    Så kult at hun var med i et svensk program 😀 Synd detmed glassgulvet, hahah..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: