Confessions…

by

«Hvordan måler man hvor stor fan man er av noe eller noen? Det går ikke an! Den eneste som har et visst begrep om det er en selv og nettopp derfor står hver og en fri til å kalle seg største fan om de selv føler at den skoen passer. Det handler om hvordan man ser på seg selv, å sammenligne seg selv med andre fører sjelden til noe godt uansett.»
-AB

Vi som skriver denne bloggen er blant Marias største fans -selv mener vi at vi er hennes største fans, men det mener vel alle, som er fan av noen. Vi har fulgt henne siden FAME 2003, altså FØR Idol- tiden hennes. Vi har fulgt med karrieren hennes, selv om det har vært stille rundt henne har vi hatt fansidene våre og holdt oss oppdatert. Hvorfor? Fordi vi er fans av Maria. Hun er en fantastisk dyktig artist og vi har vært så heldig å møtt henne mange ganger også, så vi kan skrive under på at hun er kjempehyggelig. Men hvorfor må vi si at vi er blant Marias største fans og ikke Marias største fans? Vi vet at det er kjempemange Mariafans der ute som mener akkuratt det samme, og vi synes jo ikke det er dumt. Føler man seg som Marias største fans, så kan vi vel si at vi er det? Er ikke akkuratt som at Britney Spears sine fans kaller seg blandt Britneys største fans, de omtaler jo seg selv som Britneys største fan.

Det er sikkert noen der ute som mener vi er utrolig teite og mener at vi går rundt å briefer med at vi har møtte Maria. Vi har også fått slengt kommentarer som: dere tror dere kjenner Maria dere. FØRST AV ALT: Vi har ALDRI sagt at vi kjenner Maria. Vi har sagt at vi vet godt hvem hun er (vi er jo fans da) og hun vet godt hvem vi er. Vi har truffet henne ganske så mange ganger, men har aldri trodd at vi er noe venninne av Maria. Vi er fans og det er det vi er. Vi har jo en annen slags tone med Maria når vi treffer henne enn andre fans, men igjen, vi er fans og har vært der hele tiden. Så klart Maria kjenner oss igjen. Hun setter enormt stor pris på alle fansene hun har, og det er jo ekstra hyggelig for henne at fans som har hengt med siden begynnelsen dukker opp. Men vi vet jo at hun er overbegeistret for nye fans også, og vi i MariaExpressen elsker at Maria får nye fans. Hun fortjener all den fansen hun får og hun tar like godt vare på alle fansene hun har. Sånn føler vi det i allefall.

Vi er også Hans Marius sine største fans, han har vi også fulgt med så godt vi kan. Truffet ham en hel del ganger og han er kjempekoselig han også. Har heller aldri sagt at vi kjenner ham, men vi vet hvem han er og han kjenner alltid oss igjen. Han har alltid god tid til oss når vi treffer ham etter forestillinger og vi har en god tone med Hans Marius også.  Ja, vi vet det er mange andre Hans Marius fans også, og om dem kaller seg de største fansene av Hans Marius, så hvorfor ikke. Så kjekt at både Hans Marius OG Maria har mange store fans da.

Har dere artister dere er fans av, så skal det ikke være en synd ovenfor andre fans å kalle seg de største fansene. Fans skal respektere hverandre og man skal ikke krangle om hvem som er den største fan av den og den. Man skal heller respektere at andre føler seg også som artisten sin største fan. Selv om kanskje du har fulgt artisten lengre enn andre. Alt i alt er jo det musikken og artisten sitt arbeid som teller. Og det artisten synger, spiller osv kan bety forskjellig fra person til person. Så er du en stor fan av en artist, hyl det ut på den måten du kan. Tenk så heldig den artisten er å ha deg som sin største fan da, du og kanskje en million andre! Så lenge der er fans, jo lengre kan en artist holde seg i bransjen og gjøre mennesker glade med arbeidet sitt!! Man skal være lykkelig over at det er tusen andre som elsker den samme musikken som deg og jo mer godstemning er det på konserter. Er jo en grunn til at A-Ha, Westlife, Britney Spears, Bruce Springsteen osv klarer å fylle opp stadion etter stadion med mennesker som står sammen og gauler ut sangene og holder rundt hverandre, selv om man kanskje aldri har møtt den personen man står og holder rundt. Plutselig har du bekjentskaper verden over på grunn av at du elsker musikken til en artist som mange andre også har fått øynene opp for. Og sist men ikke minst, ikke vær flau over å være fan, uansett hva andre sier og mener om den du er fan av. Det er ikke sikkert du liker den musikken til den som dem er fans av.  Stå for den du er og den musikken du liker.

Puh, langt innlegg, men jeg måtte bare.

Hvem er du fan av?

Sjekk også ut About the ME’s på sidekolonnen.

*Veronica* (med skrivehjelp fra AB)

Én kommentar to “Confessions…”

  1. Jeanette Says:

    Du skriver veldig bra! Ser hvordan det å være blant de største fansene kan føre til intriger og skjønner hvorfor du følte du måtte skrive dette innlegget!
    Jeg er en stor fan av the beatles, men er jo ikke på samme måte som dere er fans av Maria, ettersom hun faktsik lever og opptrer 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: