Bike + Horse = …

by

MariaExpressens nye fremkomstmiddel. Hvertfall så drømmer vi om det. Mandag var vi to ute og suste, blandt annet for å oppleve festspillene i Bergen by via Holberg Dialoger med stopp på Forum Teaterskole der en av oss har så og si hengt hver mandag siden etter jul. På vei til Forum så vi en fantastisk fin rød litt annerledes sykkel i et vindu og tenkte: DEN hadde vært noe for oss. I og med at vi i MariaExpressen ikke har lappen og forløpig ikke kan kjøre den bilen vi drømmer om (sorry, men om noen tar ME sin Bil idè, skal det spørres om lov først, vi som kom med den først) og i disse dager tenker litt miljø, så har vi en ting høyt på ønskelisten og det er DENNE som vi kom over via Internett:

PicTURE from: weheartit.com

The New ME-ride picTURE from weheartit.com

Greit, den er ikke lik den vi så og den er ikke rød, men vi liker blå.  Vi er da også to jenter som i tillegg til at vi er MariaFans, så er vi hestejenter til vår hals. Like greit med en kombinasjon og denne her var en fiffig greie. SÅ: om det er noen der ute som har lyst til å sponse oss med en slik sykkel, så er vi dem evig takknemlig. Det er nemlig litt utenfor vår evne og skape noe slikt. Sposorer taes i mot med stor takk, og kan dere tenke dere to søte jenter tråkke i vei på en tandem-ish greie av denne her og om det er noen som vil sponse oss, så sykler vi GJERNE i OnePiece eller Kosedress også. Bare skrik ut og send oss en mail på mariaexpressen@gmail.com og la galskapen lenge leve.

Dagen i dag er Maria Haukaas Storeng sin slippefest, er enda noen timer igjen, så om du vil vinne billetter til konserten på BLÅ kan du klikke deg inn HER og delta. Vinner du ikke så kan vi trøste deg med at det finnes enda billetter på Billettservice. Vi skulle gjerne vært der selv, men siden vi sliter litt med timingen på den så lar det seg ikke gjøre. Alle våre gode tanker går til den fantastiske Maria Haukaas Storeng i allefall. HUSK at det er 18 års ALDERSGRENSE på konserten.

Okay, so it all started off with a dream of a ME-car decorated with pictures of Maria and etc, which we could use to drive to her concerts all over the country. However, we have yet to start taking driving lessons, so for now none of us has a driving license which forces us to find alternatives.
On Monday, we passed a bike shop on our way to catching the bus after Veronica’s theatre practice and a red bike with a cute little seat caught our attention. We both wanted one for our ME on tours! But then we found this amazing blue horsey bicycle at weheartit and we are in LOVE! If you want to sponsor us with two of these we would be absolutely thrilled (mariaexpressen@gmail.com)! As you probably have noticed already we are both huge fans of Maria, but another interest we have in common is that we both have a love of horses, so this bike is perfect for us!

Today is also the day of Maria’s release party. We find it kinda hard to sit still, because we would really really love to have been there. We are sure Maria will be amazing on stage, as always! If you happen to be in Oslo, tickets can be bought from www.billettservice.no  -and we are sooo jealous. Hope you get a chance to go, and have a good time!

Reklamer

3 kommentar to “Bike + Horse = …”

 1. Patryk Says:

  Haha! You are crazy 🙂 I wonder what will people on the street will say if they will see you on these bikes.
  Sorry for mistakes. Greetings from Poland 🙂

 2. Patryk Says:

  Hmmm…. did you understand me? I think I made lots of mistakes.

 3. mariaexpressen Says:

  we understood..haha ppl are used to us being a bit weird

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: