Everything comes to an end

by

Alt må ta slutt, og etter denne helgen er slutt er også ski-VM slutt. På lørdag var det avslutningskonsert med Maria på universitetsplassen. Hun sang Hold On Be Strong, Extra Mile, Make My Day og selvfølgelig VM-sangen Glorious. Det er ikke noe nytt at Maria alltid leverer som bare det på scenen, men å stå ute i mange minusgrader og likevel synge så bra som hun gjør -det er utrolig imponerende. Fremført på en så stor scene, foran så mange mennesker, akkompagnert av dyktig musikere ble det en nydelig og mektig opptreden. Vi er stolte Maria! 
Publikum virket også å være i storform. Vi skulle så veldig veldig gjerne vært ute i Oslo-kulden sammen med dem, det er definitivt to jenter i Bergen som verker etter å komme seg på MariaKonsert igjen!

For de som vil gjenoppleve konserten eller som gikk glipp av den; HER kan dere se den i nett-tv på NRK sine sider. Nett-tv er virkelig en god ting!
Glorious kan kjøpes hos iTunes, f.eks HER 

The Ski World Championship is almost over, but you can still buy Maria’s official song «Glorious» at iTunes, you can find it here

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: