MGP gjennom MEs øyne

by

Nå er det ikke så mye snakk om Melodi Grand Prix for tiden, men vi tenkte likevel å dele noen av våre høydepunkter. Noe har vi allerede hatt på bloggen, men enkelte ting blir man ikke lei.
I årets Grand Prix synes i hvert fall vi at noen av pauseinnslagene har vært minst like bra som bidragene, så vi vil trekke frem begge deler.

Something fun
Genialt er ordet som best beskriver resultatet av at tidligere deltagere stiller opp på dette bra og morsomme åpningsnummeret.

Something cute
En sang som hadde fortjent en enda bedre plassering er Hanne Sørvaag sin You’re Like A Melody, man kan jo bli forelsket bare av å høre sangen.


Something hot
La oss bare si at Didrik og blikkene hans går rett gjennom TV-skjermen. Vi skulle nesten ønske at denne duetten var et av årets bidrag.

Something old, but completely new
Dette er show, dette er underholdning. To flinke sangere, måten det er satt sammen på og hvordan spesielt Maria klarer å uttrykke så mye og virkelig spille på teksten. Kanskje unødvendig å si, men vårt favoritt-pauseinnslag.

Something for dancing
Oppsummeringen er ikke komplett uten vinneren! Haba Haba! Hæla i taket og heia Norge i Düsseldorf.

Og hva skal vi konkurrere mot i Tyskland? Anne-Birthe studerer i Irland, så derfor trekker vi fram det irske bidraget. Akkurat hva vi skal si om det vet vi ikke. Det er jo ikke snakk om vokale prestasjoner på høyt nivå, men etter å ha hørt sangen er det fare for at man nynner på refrenget resten av dagen. Disse tvillingene er mest kjent som entertainere (til tider irriterende energiske), så hvordan de tar scenen i Tyskland kan bli spennende å se.

Hva synes dere? Og hva likte dere best i årets Melodi Grand Prix?

This is a summary of some of our favourite moments of the Norwegian Eurovision Song Contest selection, and also a look at the Irish entry.

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: