The Producers

by


Vi må bare få skryte av dette stykket, vi som har sett Hans Marius i Fame, Dancing Man, West Side Story, Hair, Grease, Les Miserables, Du Er Perfekt, Men… og Evert Taube var virkelig imponert av at nok en gang tar han oss med storm der han entrer scenen i en eller annen snodig karakter. Sist vi satt på andre rad og så han i en musikal var i Haugesund der han strippet… Denne gangen kom han ikledd tight’e skinnbukser, trønderbart og bar overkropp med en lite kledelig skinnvest over og vi holdt på å daue av latter da han plutselig oppdaget oss, for han visste ikke at vi kom for å se på. MariaExpressen er og blir fascinert av Hans Marius og gleder oss til diverse andre musikaler han skal medvirke i. Han er et multitalent.

Anette som vi har sett i Fame og West Side Story uten å virkelig legge masse merke til henne før hun entret scenen i Hair, – for en dame, for en stemme og seriøst danseskills og skuespillertalent så det holder. Selvsagt la vi litt merke til at hun var flink i West Side Story, men seriøst i Hair ble vi fans.
Ettersom vi også har sett henne i Mamma Mia og ble enda mer overrasket over hvor utrolig flink hun er, så kommer hun og tar kaken som Ulla i «The Producers». Etter å ha sett Anette som Ulla, ble det kjempeskuff å se filmen der Uma Thurman spiller Ulla. De kan rett og slett ikke sammenlignes, Anette gjorde en mye bedre og mer troverdig innsats. Vi har ikke fått sett Hilde Louise Asbjørnsen, som egentlig spiller Ulla, i Ulla-rollen, men noe sier oss at Anette gjør en sykt bra figur som Ulla. Hun fikk virkelig vist at hun kan danse, synge og ikke minst spille og spille på humor på en uskyldig måte. Vi måtte noen ganger ta oss i at vi glemte at det var Anette på scenen, hun spilte Ulla så godt at vi bare så «Ulla».

For oss var det helt klart Hans Marius og Anette som imponerte mest, men det skal sies at alle som stod på scenen fylte rollene sine på gode, og underholdende måter. Allerede da vi gikk ut av salen etter musikalen var slutt, var vi klar for å sette oss ned og se det èn gang til. Så, etter å ha ledd, jublet, blitt nedsprøytet av konfettikanonen og gitt en velfortjent stående applaus, gikk vi for å hilse på Hans Marius og Anette.

Hans Marius og Anette er virkelig to mennesker som er like koselige som de er talentfulle! Alltid kjekt å møte dem, fantastiske mennesker begge to. Fikk skrytt av hvor flink de var, pratet om litt forskjellig og gitt dem beskjed om å hilse Maria (MariaSavn!).

To storfornøyde ME-medlemmer fikk seg en sen middag, før det bar ut for å utforske nattelivet i Oslo. Begge to er kjempeglad for at vi fikk med oss denne musikalen; morsomt, talentfulle skuespillere og rett og slett uforglemmelig!

The Producers was an amazing musical! So funny, some crazy outfits and such a talented cast! For us Hans Marius Hoff Mittet and Anette Amelia Larsen stood out as the best and we also met them after the musical to tell them how good we thought it was. Both of them are so lovely and talented, we’re amazed!

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: