Sommershow med Maria!

by

I sommer har Maria Haukaas Mittet vært med på VG sin sommershowturné som hovedsaklig har holdt seg til de østlige og sørlige delene av landet. MariaExpressen holder jo til i Bergen, som dessverre ikke fikk besøk. I hva man -med en smule overdrivelse- kan kalle desperasjon, ble det søkt på buss, tog og fly til de ulike stedene for å se om vi kunne klare å få med oss noe etter ett år uten MariaKonsert. Så ganske spontant endte vi opp med å bestille togbilletter (vi liker NSB sine minipris-billetter) til Kristiansand, der vi satset på å få med oss sommershow både på Kristiansand Torg og på Kristiansand Feriesenter.

Etter over 12 timer med tog, var vi overraskende opplagt og klare for konsert. Vi orienterte oss litt i Kristiansand før vi slo oss ned på Torget. Like før Sommershowet observerte vi også Maria på shopping (Bik Bok ser ut til å fortsatt være en butikk hun liker). Vi ble litt småflirete og følte oss litt ubekvem når vi satt tilfeldigvis ved siden av Bik Bok-butikken, så vi flyttet rumpene våre til et annet sted for å vente på konserten. Vil ikke akkurat være stalkers heller. Tok ikke så veldig lang tid før pirat-musikk kunne høres på VG sommershow sitt høytaler-anlegg og plutselig var torget fullt av mini-mennesker og foreldre i bakgrunnen. Vi klarte å plassere oss stategisk mellom voksne og kidsa, men vi var nok de av dem over 18 som var mest med å danse sammen med sjørøverne; Kaptein Rødskjegg, Kanon-Kalle og Jern-Harry. Kan ikke noe for det, men fengende sanger, i hvertfall første gang man hører dem. Eneste gangen vi skulle ønske vi kunne forsvinne i mengden var da kapteinen kom ned fra scenen for å gi oss en klem under en norsk versjon av Single Ladies (Ja, det var piinlig).

Maria og sjørøverne

Så kom endelig Maria på scenen. Hun sang Make My Day og Extra Mile før sjørøverne igjen inntok scenen. Var det det? Neida, Maria avsluttet med Hold On Be Strong. Så ble det utdeling av gratis greier, før Maria signerte og stilte opp på bilder. Vi fikk hilst på og snakket litt før hun sendte oss til rett person for å spørre hvordan vi skulle komme oss til feriesenteret som skulle ha sommershow om noen timer.

Kort oppsummert endte vi opp med å ta noen feile busser, spurte om vi kunne gå resten av veien da vi var 1 mil fra feriesenteret, og så litt mørkt på om vi i det hele tatt fikk med oss neste sommershow, før vi traff på noen koselige bussjåfører og en hyggelig busspassasjer som loset oss frem til rett sted (TAKK!).

Showet var det samme, men Maria sin del var minst like bra som noen timer tidligere. Hun sang de samme sangene og hadde ny signerings- og bildesession etterpå. Vi var så heldige at vi fikk møte henne etterpå, noe som var kjempekoselig. Nå fikk vi snakket enda mer med henne og fikk hver vår skjønne hilsen i smilebøkene våre. Smilebøkene er Veronica sine kreasjoner, kanskje hun skriver mer om dem en annen gang. Var også ganske koselig da hun presenterte oss for han ene VG fyren som «jentan mine som har vært med leeeeeeeenge lenge!». Maria er bare verdens skjønneste.

"True, true, true"

Virkelig en herlig dag i Kristiandsand som vi lever lenge på, håper virkelig på flere MariaKonserter snart.

Reklamer

Stikkord: , , ,

5 kommentar to “Sommershow med Maria!”

 1. Monika Says:

  Åh elsker henne:D Utrolig heldige dere var

 2. Beatrice Jakobsson (foto) Says:

  sv: tack så mycket vad glad jag blir :D!

 3. Katrine Says:

  Åh Maria er så fin 😀 herlige bilder! Så veldig moro ut 🙂

 4. Rin Kasane ^-^ Says:

  Sv; Takk! 😀 Det er fantastist fint av og til! 😀

 5. Michelle Says:

  härlig blogg(:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: