Tilbake på hesteryggen

by

Selv om vi har fylt 20 og noen år til, er vi begge fremdeles like glad i hester som da vi var yngre. Av forskjellige grunner har vi ikke fått dyrket hesteinteressen på en stund, men desto større var lykken over å komme tilbake i stallen på torsdag.

Ettersom vi har vært vant med øs-pøs regnvær eller snøstormer fra vår karriere som fôrryttere, så var vær-Gudene med oss torsdag og det ble en perfekt ridetur i skogen. Vi var da Even og Matthijs, Anne-Birthe og Rigel, Veronica og Lexie. Vi avsluttet rideturen med litt riding i ridebanen der vi fikk prøve frieseren Matthijs, lykken ganske stor hos MariaExpressen da ingen av oss har prøvd å ri en Rolls Royce innen hesteverden. Vi var også ganske lykkelige over at ingen falt av hesten etter lang pause + at enkelte (host Anne-Birthe) har virkelig rideskillsene sine enda! Mens noen må nøye seg med å ha skitdårlig balanse (kremt Veronica*) men likevel klarer å holde seg på, selv uten sal.

*Veronica er bare beskjeden, og klarte helt fint å holde balansen. Hun er en jente som hører hjemme på hesteryggen! -Anne-Birthe

Fineste Stallgjengen i verden!

Noen av dere som driver med hest?

Reklamer

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: