When the MADNESS takes over…

by

Anne-Birthe er en svipptur innom Bergen, som en mini-påskeferie fra studier i Irland. I går var vi på kino og så «This Means War» og fikk oss en god latter. Filmen er virkelig til å anbefale.
Vi har også i Påske-spirit og seriøst MariaKonsertSavn-spirit laget en herlig video til dere. Vi hadde noen turister som publikum (trodde sikkert det var seriøst klikket for oss) som kom etterhvert, siden da vi begynte å ehm, danse, så var det heelt tomt på Festplassen i Bergen. Så her er bare litt innblikk på Veronica & Anne-Birthe galskap virkelig er, spesielt når MariaExpressen er komplett med to medlemmer i samme by at the same time. Da er det en del energi som MÅ ut. Det skal sies at musikken vi faktisk danser til var en eller annen jente som gaulet på noe i Musikkpaviliongen over gaten, men fant ut at vi like greit kunne danse til «Save Me» fra Maria Haukaas Mittet sin «Make My Day» plate. Siden, vi er jo MariaFans!

ENJOY!

Hva har dere gjort i helgen?

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

11 kommentar to “When the MADNESS takes over…”

 1. Anonym Says:

  Dere er kule altså! Er ofte innom bloggen dereres. Er Maria fan jeg og!! Utrolig kul video og sykt bra dans! Dere burde seriøst lage flere slike videoer! Har allerede sett på den flere ganger! Har vært syk lenge…… Fikk nesten bittelitt motivasjon her altså til å prøve jobbe med meg selv igjen og forhåpentlighvis bli bedre… Save Me:) You go girls!!!

  • MariaExpressen Says:

   Aww, tusen takk kjære deg! Koselig at du leser bloggen vår, nå ble vi kjempeglad. Vi skal se hva vi kan fikse med å lage flere slike videoer, i og med at en av oss bor i Irland og en i Bergen, men kan love så pass at vi finner nok på noen flere sprell i sommer. Så stay tuned. Er koselig å få tilbakemeldinger på noe vi egentlig ikke hadde tenkt så mye over. Vi bare tullet og tøyset litt så vips ble det en video.
   Utrolig kjekt at vi kan inspirere noen til å bli bedre da! herlig. God bedringsklemmer sendes til deg fra oss i MariaExpressen. Maria forever<3

 2. Linn Karin - Kommenterer alltid tilbake Says:

  Maria er kjempeflink! 😀
  Jeg har vært ute i det fine været! 🙂

 3. Åshild Gravdal Says:

  Helgen min har gått til avslapping på fjellet:)

 4. Simona Says:

  sv: tack 😀

 5. Peaches Says:

  Vilken trevlig video det där var, man blir riktigt glad 🙂

  Annars, ni råkar inte vara på väg till nån (eller kanske båda) Westlifes Croke Park konserter i juni? Jag ska på den första (22. juni, midsommarafton (; ) Jag har för mig att ni gillade dem också, tillsammans med Maria och Måns *lol*

  Hoppas ni haft en trevlig påsk! Kram från Finland!

  • MariaExpressen Says:

   Alltid koselig når du kommenterer Peaches;)
   Haha, tusen takk! Vi liker videoen vi også:P

   Anne-Birthe skal på konsert med Westlife, Veronica har ikke anledning da hun jobber og er stuck i Norge. Anne-Birthe er jo så heldig å være plassert i Westlife-land (Irland). Jepp, vi liker Westlife, Måns og Maria;)

   Trevlig påsk har vi hatt, og håper du også har hatt det! Klem fra Irland og Norge!

  • MariaExpressen Says:

   Måtte bare svare deg jeg også (dette er Anne-Birthe), for da skal vi på samme Westlife-konsert! Kanskje vi treffes?! Gleder meg sånn, samtidig som det kommer til å være kjempetrist å gå på min siste Westlife-konsert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: