Gullruten #3

by

Etter vi hadde spasert over den røde løperen, ventet vi i foajeen mens kjente fjes tok turen over den røde løperen og kom inn i foajeen. Der fikk vi bilder med omtrent alle vi ville ha bilder med, og det var mange koselig kjendiser vi traff.
Bilde
Pia Haraldsen gjemte kjolen som Nilsi hadde designet til «Komikere i arbeid» under kåpen, den var faktisk finere i virkeligheten enn på bilder.
Bilde
TV2 sin nye værmelder-gjeng? Hehe. Og Eli Kari kjente igjen Anne-Birthe etter Gullruten for ca 5 år siden, artig!

Bilde

Ingrid Bjørnov, som hadde fortjent en nominasjon for «Reisen til Popstjernen». Veronica fikk heldigvis takket for at Ingrid tok Maria (Haukaas Mittet) med på det programmet, og Ingrid synes også Maria er superflink.
Bilde

Camilla og Ravi. Han mente bildet ble bedre med høydeforskjellen.

Etter litt flere bilder som kommer senere, fant vi plassene våre i salen. For flere bilder følg med videre på bloggen. Det ble en del bilder så det kommer to innlegg til om Gullruten.

Bilde

Etter sendingen var slutt gikk vi fram til scenen, som vi måtte prøve-stå på. Vi fikk også noen glimt av Dorthe Skappel, i tillegg til at vi møtte Bertine Zetlitz.

Bilde

Camilla og Veronica

Bilde

Bilde

Etterpå bar det til etterfesten, som også ble holdt i Grieghallen. Vi møtte noen helter (bilder kommer) og storkoste oss på dansegulvet. I ekte Askepott-stil løp vi barbeint hjem ved midnatt, sånn er det når man må rekke bussen og når man har planer neste dag.Bilde

Photo credit: Camilla

Reklamer

Stikkord: , , , ,

2 kommentar to “Gullruten #3”

 1. Runa Says:

  Ser ut som dere hadde det veldig gøy på gullruten! Kult at dere møtte så mange kjendiser. Pia haraldsen har jeg faktisk stått ved siden av på hennes og mauritz for flere år siden på CC vest.Er hun hyggelig å snakke med?. Ravi ser liten ut på bildet. er han så liten? Men dere kunne sikkert passet fint som værdamer:)

  • MariaExpressen Says:

   Vi hadde det kjempekjekt på Gullruten;) Ja, Pia var hyggelig hun, hun frøys da, så vi stod ikke så lenge med henne, bortsett fra bildet og vi sa hun hadde fin kjole;) Men hyggelig jente. Veronica i ME er ca 164 cm, Ravi er litt lavere enn henne, så for å være mann er han vel egentlig litt lav ja.
   Hehe, kanskje vi skal bli værdamer…haha, ikke dumt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: