I Morgen…

by

Det er stor sorg for oss i MariaExpressen å ikke være til stedet på Allsang denne gangen. Vi hadde jo det supert på Allsang På Grensen for to år siden da Maria og Måns var der. Dette året skulle vi gjerne vært publikum igjen, men siden en av oss er i Irland og en annen av oss ikke har fri fra jobben, så får vi heller tune inn som mange andre nordmenn på TV2 i morgen kveld klokken 20:00. Eller på Tv2 Sumo.

På Maria sin Facebook side ble det lagt ut bilder fra henne selv i dag fra Halden, innspillingen pågikk nemlig i dag. Så vi tenkte vi skulle dele bilder vi da, men dem tilhører Maria sin facebook side HER.

Blir kjempespennende å se hva hun skal synge sammen med barnekoret. Ikke minst sammen med Hanne Sørvaag og Venke Knutson.

Forresten ser det ut som at mens Anne-Birthe er i Irland for å se Westlife LIVE på sin farwell concert, så sitter Veronica i kinosalen på Magnus Barfot kino i Bergen og ser samme konserten på lørdag. Gjett om jeg skal se etter Anne-Birthe blandt publikummet som de forhåpentligvis filmer.

Men først, Maria på Allsang i morgen!! JIPPI!!!!

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: