85 000 mennesker…

by

I går var Anne-Birthe på den aller siste Westlife konserten EVER i Croke Park i Dublin sammen med sin mamma. Denne konserten ble også direkteoverført på en del kinoer, blandt annet Magnus Barfot kinoen i Bergen, der befant jeg meg sammen med min mamma. I Croke Park var det tilstedet 85.000 mennesker, 85.000 fans i regnværet for å få med seg sine helter gi sin siste konsert noensinne. Og av alle disse menneskene, så dukket Anne-Birthe sitt ansikt opp midt i «Home» sangen, da fikk jeg ikke tatt noe bilde, men fra da bestemte jeg at jeg skulle filme. Midt i «Takketalen» til Nicky, så kom Anne-Birthe på skjermen igjen, noe jeg har på film som skal sendes til Anne-Birthe, men her er i allefall bilde:

Skal se om jeg får lagt ut litt av filmen også. Var egentlig litt morsomt, for var da Nicky sa i talen sin «Thanks to all of the fans standing outside our hotel screaming and keeping us awake» eller noe i den duren at Anne-Birthe dukket opp på skjermen <3. Litt moro å sitte i en kinosal og har spøkt med at «Skal se etter deg Anne-Birthe», så dukker hun opp.

Var en veldig bra konsert, og er det denne konserten som er DVDen deres som kommer ut i November, da er i allefall Anne-Birthe med i den. Så LØP OG KJØP!!

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: