Melodi Festivalen…

by

Tilfeldigvis fikk vi snusen i at Maria Haukaas Mittet står som låtskriver på en låt som skal være med i Sveriges Melodi Festival 2013, dvs Sveriges Melodi Grand Prix. Hun har skrevet sang sammen med Amir Aly, Henrik Wikstrom og Ingela Pling Forsman, sangen heter «Make Me No 1» og skal synges av svenske Felicia Olsson. I samme delfinale står også Tone Damli Aaberge sammen med svenske Erik Segerstedt som skal synge en sang som er blandt annet co-skrevet av MariaExpressens kjære Måns Zelmerlöw. Dette blir en spennende delfinale og vi i MariaExpressen krysser jo selvsagt fingrene for at VÅR Maria sin sang er videre. Vi gleder oss i allefall MASSE MASSE til å høre den.

Forresten vet vi at det har vært stille fra oss for tiden. Vi har hatt litt ting og tang å være opptatt med, men vi lover å komme sterkere tilbake. Vi gleder oss i allefall UTROLIG masse til vi skal på Oslo Gospel Choir + Maria Haukaas Mittet konsert i Grieghallen 16 Desember. I år skal faktisk BEGGE TO på konserten!! Så da blir to ME-medlemmer sittende i sin egen MariaVerden og felle noen tårer etter vakker julemusikk mens foreldrene våre kommer til å se rart på oss i sidesynet og tenke «de er IKKE med oss, hvem plasserte oss sammen med disse to sippeguriene her?» Neida, vi har IKKE begynt nedtelling i det hele tatt heller, så absolutt ikke! *bare 21 dager igjen, BARE 21*.

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

Én kommentar to “Melodi Festivalen…”

  1. Runa Says:

    Kult. hvilken kanal går melodifestivalen på? Digger jo Tone damli aaberge også! Dere teller ikke ned altså til Mariakonsert. Jeg hadde garantert hatt nedtelling.Tenker meg det blir gøy å dra til grieghallen sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: