9 Dager…

by

Nå er det 9 dager til Anne-Birthe setter beina sine på norsk landjord igjen etter eksamener og skolehalvår i Irland. Endelig kommer hun hjem og blir en liten stund før hun skal tilbake til Irland igjen (heldigvis etter nyttår). Vi feirer selvsagt med at vi skal på Maria og Oslo Gospel Choir konsert i Grieghallen, samme dag som Anne-Birthe lander. Gleder vi oss? JAA!! Var på konserten i fjor, men merket at jeg savnet å ha Anne-Birthe med meg (selv om mamma var veldig greit selskap å ha med seg) på MariaKonsert. Vi sitter jo i vår egen lille MariaBoble og diskuterer og synger med, så dette blir kjempekjekt, får jo til og med julestemning også.

Så, da har vi noen dager på oss både før og etter jul å kanskje finne på noe moro å legge ut på bloggen. Håper i allefall det.
Mens vi er nå inne i denne Adventstid så kan man like godt dele en herlig jule/adventssang sunget av Maria og Oslo Gospel Choir. Lys Imot Mørketida er jo så vakker.

veronicasign

Reklamer

Stikkord: , , , ,

2 kommentar to “9 Dager…”

 1. Anonym gjest Says:

  Dere finner garantert noe moro å legge ut på bloggen. Dere kan jo skrive om Maria konserten dere skal på:) og jeg lurer på: går det en dag uten at dere hører på minst en av Marias sanger?

  • MariaExpressen Says:

   Det kommer garantert noe om Maria-konserten, det lover vi 🙂
   Nå i førjulstiden hører vi veldig mye på Maria sin julecd, og det blir mange Maria-sanger per dag. Ellers er Maria i så godt som alle spillelistene våre, så da blir det i hvert fall en sang hver dag. For min del skjer det jo innimellom at det er en dag jeg ikke får hørt på musikk (dessverre),så det kan gå en dag uten at jeg hører på Maria 🙂

   Anne-Birthe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: