Jentetur til Dublin

by

Nå er det riktignok en god stund siden Anne-Birthe fikk besøk av Veronica i Irland, men ettersom vi ikke er av den supertekniske sorten har dette tatt litt tid. Vi bestemte oss nemlig for å filme noen klipp her og der, og det å få satt dette sammen og putte på musikk har mildt sagt tatt sin tid. Som dere kanskje skjønner er dette vårt første forsøk på å filme for å dele på bloggen, men vi prøver gjerne igjen en annen gang og da satser vi på bedre filming  som også viser litt mer, i tillegg til at det ikke skal ta så lang tid.

På selveste Valentinsdagen kom Veronica på besøk, og i løpet av en langhelg fikk vi tid til sightseeing, shopping, musikal (Starlight Express) og besøk på Guinness-museet. I tillegg til masse latter og dansing da vi gjorde oss klare til å dra ut på eventyr. Alt oppsummert i videoen vår.

4 kommentar to “Jentetur til Dublin”

 1. Runa Says:

  Kjempe fin video og bra musikk:) dere var flinke med den. Men var det veldig lavt under takket siden du Anne Birthe kræsjet hånden i taket? Var jo litt morsomt for jeg lo så det holder. Håper ikke det gjorde for vondt da for det hørtes ikke godt ut akkurat! det skjedde noe lignende med meg en gang. Skulle hoppe ved sengen min eller noe og slo kneet i kanten. Og ikke snakk om den gangen jeg skulle hoppe ved sengen og greide å sparke meg selv bak.he he… Men forsett med sånne fine videoer.

  • Anne-Birthe Says:

   Gøy at du likte videoen!
   Det var ikke så gale som det så ut, jeg slo bare til lampen, men smellet ble høyt og du skulle sett støvskyen!
   Godt vi er flere som er klumsete, hehe!

 2. linnea Says:

  Fin video 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: